„Zsírleszívás egy italban”

Fogyj akár 16 KG-OT 3 HÉT ALATT, ez ilyen egyszerű!

Európai Egészségügyi Osztály
Európai Egészségügyi Osztály

Jó napot! Prof. Maria Bianchi vagyok, az Európai Egészségügyi Osztály igazgatója Genfben. Ma örömmel mutathatom be a modern tudomány egy nagyszerű vívmányát, a természetes prolipolisz formulát. Hagyományos vitaminos tasakra emlékeztető formában érhető el, amelyet valamilyen innivalóhoz vagy joghurthoz kell hozzáadni. A látszat azonban ne tévesszen meg, mert a hatása nagyon erős.

A segítségével gyorsan, erőfeszítés nélkül és 100%-ban biztonságos módon szabadulhatsz meg minden felesleges zsírtól. Tested hirtelen karcsúvá és feszessé válik – mintha minden nap sportolnál és szigorú diétát követnél anélkül, hogy mindezt megtennéd.

Sőt, minden felesleges zsírt energiává alakíthatasz! Olyan, mint egy csoda, nemde? Kicsit igen, de igazi csoda, hogy a csodához sok köze nincs. Ez szín tiszta tudomány.

„Nagyon sokat eszek, mégis olyan sovány vagyok, mint egy ropi!”

Európai Egészségügyi Osztály
ELŐTTE: 112 kg UTÁNA: 64 kg

Az irodában a munkahelyen a menzán azt teszel a tányérodra, amit csak akarsz, majd a tányér súlya alapján fizetsz. Amióta a prolipolisz formulával fogyni kezdtem, vagyis olyan egy hónapja, a tányért teleszedem mindennel, amit szeretek: krumplival, hússal, tésztával. Soha nem feledkezem meg a desszertről sem: süti vagy palacsinta. Nyami!

A kolléganők, akik korábban kinevettek, amikor kövér voltam, eszik a kis salátájukat vagy joghurtjukat. Éhesek és frusztráltak. Én meg jól lakok, és elégedett vagyok! Az új szomszéd egy fiatal lány, megkérdezte, hogy fitneszedző vagyok-e, hogy ilyen alakom van az én koromban. Ledöbbentem!

Halász Beáta, 51 éves, könyvelő Budapesten

7 hét alatt 48 kg-ot fogyott.

Jobb, mint a zsírleszívás

A prolipolisz formulát a tudósok tréfásan úgy emlegetik: „zsírleszívás egy italban”. Igazából a használatának eredményei hasonlónak tűnhetnek a sebészeti zsírleszíváshoz. A karcsúsító prolipolisz formula azonban – ellentétben a zsírleszívással –:

 • nem kerül egy vagyonba
 • nem veszélyezteti az egészséget,
 • tényleg hatásos.

SEBÉSZI ZSÍRLESZÍVÁS

Európai Egészségügyi Osztály
 • Az ára legalább 4 000 000 Ft
 • Egy kezelést egy testrészen végeznek
 • Körülbelül 4 kg-ot fogyhatunk vele
 • A szervezetből eltávolított zsír a szemétbe kerül
 • Kórházi ellátást és orvosi ellátást igényel
 • A kezelés mellékhatásokat okozhat: fájdalom, duzzanat, égési sérülések
 • Utána alacsony kalóriatartalmú étrendet kell követni
 • Utána némi fizikai gyakorlatot is végezni kell

A PROLIPOLISZ FORMULA

Európai Egészségügyi Osztály
 • Nem jár magas költségekkel, mert pénzügyi támogatás jár rá
 • Az egész testeden fogysz
 • Annyi súlyt veszthetsz, amennyit csak akarsz – 16 kg 3-hetente
 • A testzsír energiává alakul
 • Saját otthonod környezetében fogysz
 • A formula 100%-ban biztonságos, nem okoz mellékhatásokat és nincs negatív hatással más kezelésekre
 • Nem igényel változást étrendünkben vagy az étkezési szokásainkban
 • Nem igényel edzést vagy fokozott fizikai aktivitást

Nem számít, mi miatt vagy túlsúlyos – csak az a fontos, hogy meg akarsz szabadulni tőle

A túlsúlynak nincs egy kifejezett oka. Sok minden miatt kialakulhatott. Lehet, hogy túl sokat eszel és túl keveset mozogsz. Lehet, hogy hormonális problémákkal vagy olyan betegségekkel küzdesz, amelyek túlsúlyt váltottak ki nálad. Lehet, hogy szteroidot kell szedned, vagy az elhízás a génjeidben van. Ez az oka annak, hogy szinte lehetetlen diétával és testmozgással fogyni. És tudod mit?

Ez abszolút semmilyen jelentőséggel nem bír. A prolipolisz formulának köszönhetően mindegy, honnan miből ered a túlsúly vagy az elhízás. Itt a fő szerepet a zsírszövet játssza. Csakis a zsírszövet a támadás célpontja, a formula pedig képes kíméletlenül elbánni vele… Ezáltal gyorsan, egyszerűen és kellemes módon fogysz le.

Az sem mindegy, hogy mennyire vagy túlsúlyos. Mindegy, hogy 7, 17 vagy 77 kg-ot szeretnél-e leadni – probléma nélkül megteheted. Csak annyi, hogy minél több kilót szeretnél leadni, annál több napig kell használnod a prolipolisz formulát. A használata teljesen biztonságos.

1 adag ital akár 100 zsírsejtet is elpusztít

A prolipolisz formula azért annyira hatékony a testzsír elégetésében, mert a sejtek szintjén működik. 1 tasakban, amelyből egy adag italt készítünk, akár 100 intelligens molekula is megtalálható, amelyek egy lézer pontosságával bontják le a zsírsejteket. A molekulák úgy vannak programozva, hogy 4 másodperccel azután, hogy a szervezet felszívja a formulát, behatoljanak a zsírsejtekbe. Ekkor egy nagyon egyszerű reakció megy végbe.

Amikor a prolipolisz formula intelligens molekulája eléri a zsírsejtet, mélyen behatol annak belsejébe, és belülről bombázza azt. Ekkor a zsírsejt 3 részre bomlik: egységnyi energiára, vízre és szén-dioxidra. Hogy ez mit jelent?

Európai Egészségügyi Osztály

Ez azt jelenti, hogy a a prolipolisz formula használatával a nem kívánt zsírt energiává alakítod. Több erőd lesz az izmok és az agy munkájához, élettel telibb, optimistább leszel. Az erőkifejtés már nem lesz probléma számodra. Nem fáradsz el, nem izzadsz le, nem kapkodod a levegőt, ha felmész a lépcsőn vagy futsz a buszhoz. Könnyűnek érzed majd magad, a fizikai aktivitás tiszta öröm lesz számodra.

Mi a helyzet a zsírsejtek melléktermékeivel, azaz a vízzel és a szén-dioxiddal? Egyszerűen több vizet választ ki a szervezeted a vizelettel, és több szén-dioxidot lélegzel ki a levegőbe. Ez egy abszolút hatékony eljárás, amely a maga egyszerűségében zseniális!

„Kockás a hasam, pedig egyszer sem voltam edzőteremben”

Európai Egészségügyi Osztály
ELŐTTE: 93 kg UTÁNA: 71 kg

A kezelést elcsentem a feleségemtől. Be kell vallanom, hogy amikor elkezdte használni, kinevettem. De ki látott már olyat, hogy valamiféle tasak tartalmát vízbe öntjük, az az fogja égetni a zsírt? Csak amikor láttam, hogy már 20 kilót leadott, akkor hagytam abba a nevetést. A hasa lapos, a feneke feszes. Teljesen új nő. Kezdtem rosszul nézni magam mellette a hasammal.

így hát én is elkezdtem használni. És most esküszöm, kockás a hasam! De nincs olyan, hogy ne innék meg egy sört, ne ennék pizzát vagy chipset a meccshez. A barátaim nem hiszik el, hogy nem járok edzőterembe. Pedig nem járok. Mert minek?

Csepreghy Máté, 46 éves, buszsofőr Pécsen

4 hét alatt 22 kg-ot fogyott.

Nézd meg, milyen egyszerű:

Öntsd a prolipolisz formulát tartalmazó tasak tartalmát egy pohár vízbe, és idd meg.

Csak 30 másodpercig tart. Ezt mindenképp reggel tedd meg, mert így a testzsír igen rövid idő alatt kezd energiává alakulni. Nem lesz többé szükséged a reggeli kávéra!

Égesd a zsírszöveteket.

Egyértelműen érezni fogod, hogy több energiád van, könnyűnek érzed majd magad. A zsírszövet szó szerint elkezd elpárologni a testedből. Ne felejts el övet felvenni, mert este már bő lehet rád a nadrág. Olyan gyorsan működik!

Élvezd a karcsú, feszes test nyújtotta örömöket.

3 hét elteltével a mérleg akár 16 kg-mal, vagy akár még többel is kevesebbet mutathat! A cellulitisznak nyoma sem lesz. A bőr feszes és sima lesz. Most már hordhatsz majd kisebb ruhákat, és fogadhatod a bókokat. Az emberek azt kérdezik majd: „Hogy csinálod, hogy azt eszel, amit csak akarsz, és ahelyett, hogy híznál, inkább fogysz?”. Készítsd elő a választ erre a kérdésre… Ha többet szeretnél fogyni, használd tovább a formulát, és fogyj 100 kg-ot erőfeszítés nélkül.

„A második fiatalkoromat élem!”

Európai Egészségügyi Osztály
ELŐTTE: 107 kg UTÁNA: 66 kg

Már túl vagyok a menopauzán, ilyenkor köztudott, hogy lelassul az ember anyagcseréje. Erre szedek gyógyszereket is – szteroidokat. Nagyon beteg és kövér voltam, mint egy szumós. Dietetikusról dietetikusra, orvosról orvosra jártam. És mindenki ugyanazt mondta. Hogy nem fogok tudni lefogyni, hogy ennek így kell lennie és kész. Egy ilyen orvos megkopogtatta a fejem, amikor megkérdeztem, hogy használjam-e ezt a kezelést. Azt mondta, hogy maximum hasmenésem lehet...

De amikor 2 hónap után 41 kg-mal vékonyabban jöttem vissza, leesett az álla. Szégyenében nem tudta, hová nézzen.

Arról akartak meggyőzni, hogy nincs több remény számomra. Féltem, hogy végül annyit hízok, hogy amikor meghalok, daruval kell majd felemelniük. De a saját kezembe vettem a dolgokat. Karcsú vagyok és második fiatalságomat élem! Ó, de megérte!

Ternay Teréz 68 éves, nyugdíjas Békéscsabáról

8 hét alatt 41 kg-ot fogyott.

Ez nagyon fontos: a zsigeri zsír többé nem fogja rövidíteni le az életed.

A zsigeri zsír az a zsír, amely a has és a mellkas belsejében rakódik le. Ez a zsír körülveszi a szerveket, például a szívet, a tüdőt, a vesét, a májat és a hasnyálmirigyet. Az itt lévő zsírfelesleg egyenesen halálos ezekre a szervekre, megnehezíti azok működését. Ráadásul ebben a zsírtípusban nehézfémek és méreganyagok halmozódnak fel, amelyek mérgezik a szervezetet.

A zsigeri zsír és a benne felhalmozódó káros anyagok tönkreteszik a szervezet legfontosabb szerveit. A szívednek egyre kevesebb ereje van a vér pumpálására, és a veséid már nem tudják megtisztítani a vért… Ezért olyan fontos a zsigeri zsír csökkentése. A tudósok már évek óta igyekeznek felhívni a figyelmünket arra, hogy a felesleges zsír átlagosan 14 évvel rövidíti le az életünket.

Európai Egészségügyi Osztály
A gyilkos zsír által megtámadott máj Egészséges, zsírmentes máj

A prolipolisz formula kisöpri a gyilkos zsigeri zsírt a szervezetedből, valamint vele együtt a nehézfémeket és a toxinokat is. A zsírtalanított szervek és a méreganyagoktól megtisztított test busásan megjutalmaz majd. Legalább 5-ször több energiára teszel majd szert, és úgy fogod érezni, mintha 20 évet fiatalodtál volna!

A zsír szó szerint leolvad a testedről, úgy mint… a zsír a serpenyőben.

Képzeld el, hogy zsírt teszel egy forró serpenyőbe. Látod, ahogy a zsír elolvad? Pontosan ilyen ütemben fog eltűnni a testzsír, ha használod a prolipolisz formulát.

Megismétlem:

 • nem kell diétáznod,
 • nem kell edzened,
 • nem kell abszolút semmit sem változtatnod az életeden.

A prolipolisz formula közvetlenül a zsírsejtekre hat. Ez az, ami áttörést hozott, ez az egyetlen hatékony módja a fogyásnak.

100%-os biztonság egészségedet illetően

A prolipolisz formulát alkotó zsírbontó molekulák intelligens módon működnek. Úgymond „be vannak programozva”, hogy kizárólag a zsírsejtekkel lépjenek reakcióba. Az emberi test más sejtjei láthatatlanok e molekulák számára. Ez nagyon fontos előny. Ennek eredményeképpen a prolipolisz formula testkárosító hatásának kockázata 0%. Erre abszolút garanciát kapsz, amelyet a biztonságosságot és természetességet igazoló tanúsítvány is megerősít.

Hiba lenne nem megemlíteni a prolipolisz formula egy nagyon fontos előnyét, amely különösen a nők számára vonzó. A formula már 3 nap használat után 100%-ban eltávolítja a narancsbőrt!

„Senki sem hitte, hogy sikerülni fog…”

Európai Egészségügyi Osztály
ELŐTTE: 77 kg UTÁNA: 58 kg

A terhesség után nem tudtam leadni a zsírt a hasamról és a csípőmről. Tokám is volt. Anyám, a nagynénéim és az összes barátnőm azt mondta, hogy a női test már csak ilyen… Hogy jobban tenném, ha a gyerekkel és a férjemmel törődnék ahelyett, hogy a karcsúságomat sírom vissza. Most komolyan? Elvégre még nem vagyok olyan öreg, és nem akartam a hurkáimmal mutogatni magam az uszodában vagy nyaralni menni. Nem tudom, mi lett volna, ha nem olvasom el az erről a kezelésről szóló cikket. Egy hónap elteltével ugyanolyan karcsú vagyok, mint a terhesség előtt. Sőt még jobb a helyzet, azért, mert előtte cellulitiszem volt, és nem is volt feszes a bőröm.

Most olyan feszes a bőröm, mintha minden nap Rubint Rékával edzenék. Haha!

Szénási Dorottya, 33 éves, tanár Vácon

4 hét alatt 19 kg-ot fogyott.

A prolipol formulával történő kezelésnek köszönhetően:

Mindenféle zsír, ami megtapad a testben, elkezd életenergiává alakulni. Ismerd el, ez zseniális változás.

A cellulitisz 100%-át mindössze 3 nap alatt eltávolítod, és 3 hét alatt 16 kg-os fogyást érsz el. Nem fogod többé szégyellni a testedet. Büszkén mutogathatod majd magad a strandon kétrészes fürdőruhában, szégyenkezés nélkül mehetsz a medencébe vagy a szaunába. Olyan ruhát viselhetsz, amilyet szeretnél, és nem csak olyat, amelyikbe beleférsz.

Megmented az egészséged! Megszünteted a lerakódásokat, a toxinokat és a nehézfémeket pedig kilököd a szervezetedből. Nem fogják többé belülről falni a tested. De a legfontosabb, hogy a túlsúly eladásával enyhíted az ízületek terhelését, és megelőzöd az ízületi gyulladást. Normalizálódik a cukor- és koleszterinszinted. Megvéded magad a cukorbetegségtől, az érelmeszesedéstől, a stroke-tól és a szélütéstől… Egyszerűen meghosszabbítod az életed.

Nem lesz már akadálya annak, hogy végre karcsú legyél.

Ugye te sem szereted, amikor korog a gyomrod, neked pedig meg kell tagadnod magadtól az ételek örömét? Azt akarod enni, amit szeretsz és szeretnél, nem pedig azt, amit szabad enned. Muszáj, hogy mindez gátoljon abban, hogy karcsú legyél? Többé már nem!

Élvezheted kedvenc ételeid és édességeid ízét, és viselhetsz S-es méretet. Nem lesz egyetlen milliméternyi narancsbőr sem a fenekeden, sem pedig a combodon. Végre boldog és egészséges ember lehetsz majd karcsú testedben. Ráadásul mindössze 21 nap alatt!

Nem akarlak lebeszélni a fizikai aktivitásról, de… Most már megvan a módszered, amivel mindenféle edzés vagy tréning nélkül is zsírt égethetsz. A tested olyan fitt lesz, hogy az emberek azt fogják hinni, hogy minden nap edzőterembe jársz vagy kocogsz.

Összefoglalva, egy karcsúsító prolipolisz formula:

Európai Egészségügyi Osztály

A használata egyszerű: csak öntsd a tasak tartalmát egy pohár vízbe, keverd meg és idd meg, ez napi 30 másodpercet vesz igénybe.

Európai Egészségügyi Osztály

Nemtől és kortól, valamint a túlsúlyosság okától és időtartamától függetlenül működik.

Európai Egészségügyi Osztály

Drámai fogyást biztosít: legalább 16 kg 3 hét alatt, miközben feszesíted a bőröd és teljesen eltünteted a narancsbőrt.

Európai Egészségügyi Osztály

Nem igényel diétát, testmozgást vagy bármilyen életmódbeli változtatást.

Európai Egészségügyi Osztály

Védi egészséged a túlsúly okozta súlyos betegségektől és méregteleníti a szervezetet a méreganyagoktól.

Európai Egészségügyi Osztály

100%-ban biztonságos az egészséged szempontjából, nem vált ki semmilyen mellékhatást.

Győzelmed garanciája a túlsúly elleni küzdelemben

A prolipolisz formula gyorsabban égeti a zsírt, mint a diéta és az edzés. Működése független mind a túlsúly mennyiségétől, mind annak okaitól és a meglétének időtartamától.

A tudósok több mint 20 éves munkája után létrehozott intelligens molekulák valódi forradalmat jelentenek az orvostudomány világában. Ennek eredményeképpen, ha a kezelés mellett döntesz, garantáltan elégedett leszel.

HATÉKONYSÁGI GARANCIA

Európai Egészségügyi Osztály

A karcsúsító prolipolisz formula hatékonyságát 27 laboratóriumi vizsgálat bizonyította minden kétséget kizáróan. A világ különböző pontjain lévő 9 kutatóintézetben alapos teszteknek vetették alá. Több mint 30 000 olyan ember erősíti meg hatékonyságát, akiknek már mind sikerült lefogynia ennek a formulának a segítségével.

MINŐSÉGI GARANCIA

Európai Egészségügyi Osztály

A kezelés kiváló minőségű zsírégető prolipolisz formulával rendelkezik. Biztos lehetsz benne, hogy az eredeti formulát kapod, amely csak az Európai Egészségügyi Osztály hivatalos weboldalán keresztül érhető el.

BIZTONSÁGI GARANCIA

Európai Egészségügyi Osztály

A prolipolisz formulával végzett kezelést kifejezetten úgy alakították ki, hogy kizárólag a zsírsejtekre hasson. Nem befolyásolja az emberi test más sejtjeinek állapotát. Tudományos vizsgálatok egyértelműen bizonyítják, hogy a kezelés mellékhatásainak kockázata 0%.

Mindenki megérdemli, hogy egészséges legyen és jól nézzen ki.

Ha néhány évvel korábban találták volna fel a prolipolisz formulát, az sok szenvedéstől megkímélt volna másokat. Nagyon sok ember szenvedett cukorbetegségben vagy érelmeszesedésben a túlsúly miatt, és ennek következtében idő előtt távozott erről a világról. Nagyon sokan szenvednek még mindig a fájó ízületektől, alvási apnoétól, a gyenge szívük okozta tünetektől… Nagyon sokan küzdenek nap mint nap komplexusokkal vagy depresszióval, amelyeket a sorozatos sikertelen fogyókúrás kísérletek váltottak ki.

Szerencsére ennek vége! Eljött a szenvedés vége. Mindenki megérdemli, hogy vékony és egészséges legyen a teste. Mindenki megérdemli, hogy büszke legyen a megjelenésére.

Ez egy 10-szer jobb fogyókúrás módszer, mint az összes többi együttesen

Tudtad, hogy...

Egy évvel ezelőttig a prolipolisz formulát csak egy csaló használta, hogy pénzt keressen az emberek fogyásán? Egy tudós, az Európai Egészségügyi Osztály egykori alkalmazottja ellopta a formulát a laboratóriumból.

A legrosszabb az egészben az, hogy a csaló gyógyítónak adta ki magát. A formulát fogyókúrás rituálékhoz használta, és azt mondta az embereknek, hogy természetfeletti képességével gyógyítja őket. Ezért akár 10 000 dollárt, azaz 4 000 000 forintot is kapott.

Többé nem kell egy vagyont költened ahhoz, hogy sikeresen lefogyj és visszanyerd egészséged.

Szerencsére ma már nem kell 4 000 000 forintot kifizetned a fogyásért. Holnap a prolipolisz formula a te otthonodba is megérkezhet, és elkezdhetsz 3-hetente 16 kg-ot fogyni minimális áron.

A formulát Vitasimil néven tettük elérhetővé Európában. Az ára csak az intelligens zsírégető molekulák kivonásának költségeit fedezi. Eddig egy csomagért 27721 Ft-ot kellett fizetni.

Te azonban jogosult vagy a 13131 Ft pénzügyi támogatásra, így akár 14590 Ft-ért is igénybe veheted a kezelést. Mindez azért, hogy a pénz ne álljon a karcsú test útjába – komplexusok nélkül, teljes egészségben, tele pozitív életenergiával.

Itt az ideje, hogy eldöntsd – szeretnél könnyedén, 3 hét alatt 16 kg-ot fogyni?

Kezdj el változni jobb irányba! Érd el azt, amit megérdemelsz: egy egészséges és boldog életet. Töltsd ki a megrendelőlapot, hogy megkapd a prolipolisz formulát pénzügyi támogatás keretein belül.

Garantálom, hogy 21 nap múlva a tükörbe nézve 16 kg-mal könnyebb embert fogsz látni. Ezután majd a tükörbe nézve mosolyt látsz majd az arcodon, s boldogságot a saját szemedben. S azt fogod mondani magadnak: „IGEN, ez volt a helyes döntés!”. Meg fogod köszönni magadnak!

Rendeld meg a propolisz formulát tartalmazó „Vitasimil” kezelést 13131 Ft pénzügyi támogatással.

Európai Egészségügyi Osztály
Ár: 27721 Ft 14590 Ft
FONTOS FIGYELMEZTETÉS: A pénzügyi támogatás a nap végéig érvényes2023.08.31..
Töltsd ki a megrendelőlapot: